Campings


baarle nassau.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Campings
Bungalowpark De Kievit
Bungalowpark De Kievit
http://www.bungalowparkdekievit.nl/

Camping De HeiMolen
Boscamping de heimolen ligt in het groene hart van brabant ten zuiden van de snelweg breda-tiburg, direct aan de belgische grens.
http://www.deheimolen.nl/

Camping De Kievit
Iets buiten de bekende grensplaats baarle nassau, midden in de natuur en omgeven door prachtige bossen, vindt u recreatiepark de kievit. een uniek bungalowpark, chaletpark en camping, dat deel uitmaakt van het tegen de belgische grens gelegen landgoed de kievit.
http://www.dekievit.nl/

Camping De Smokkelhoek
Camping De Smokkelhoek
http://www.caravanclub.nl/terreinen/toerinfo/Baarle.htm

Camping De Steppe
Vakantieoord de steppe met camping, vakantiehuisjes en groepsaccommodatie
http://www.desteppe.com/

Camping Ponderosa
Kent u dat, het ultieme vakantiegevoel? doen waar je zin in hebt, luieren, zonnen, van de natuur genieten, actie ondernemen, sporten, zwemmen. u kunt het allemaal - en nog veel meer - op camping ponderosa. onze camping is een echte familiecamping, waar alle gezinsleden zich meer dan thuis voelen
http://www.ponderosa.nl/

Kamphuis De Blokken
Kamphuis De Blokken
http://www.kamphuisdeblokken.nl

Mini Camping Wielewaal
Mini Camping Wielewaal
http://www.vekabo.nl/wielewaal/

Gerelateerd
 • Oud-leden versterken harmonie St. Remi
  BAARLE-NASSAU/-HERTOG - Stoppen is geen optie, zeggen Josée van Gool (56) en Alfons van Tilborg (63). Toch is het ledental van de Koninklijke Harmonie & Showgroep St. Remi gedaald naar een zorgelijk peil.
 • 87-jarige Bredase pedofiel krijgt gevangenisstraf van 103 ..
  BREDA - De rechtbank van Breda heeft donderdagmiddag een 87-jarige man veroordeeld voor het plegen van ontucht met drie minderjarige Marokkaanse jongens. De verdachte kreeg een gevangenisstraf van 360 dagen opgelegd, waarvan 257 dagen voorwaardelijk, met een proeftijd van 3 jaar. Cees van der M. wordt bestraft voor het plegen van ontucht met minderjarigen en het belonen hiervan met geld. Vanwege zijn leeftijd en psychische gesteldheid moet Cees van der M.zijn straf uitzitten in wooninstelling de Gaarshof in Baarle-Nassau. Verder wordt hij onder toezicht geplaatst van de reclassering. Begin januari werd de zaak inhoudelijk behandeld. De officier van justitie M. Paapen eiste een celstraf van 180 dagen, waarvan 90 voorwaardelijk met een proeftijd van drie jaar. Ook zij pleitte voor een opname in de Gaarshof in Baarle-Nassau, plus een contactverbod met jongens onder de 18. De zaak begon te rollen toen een moeder een verklaring aflegde bij de politie. Haar zoon zou geld hebben ontvangen voo...
 • Ongeluk op Molenbaan in Baarle-Nassau niet bestraft
  BREDA - De 45-jarige G.J. uit Ulicoten die op 21 juni vorig jaar een ongeval op de Molenbaan bij Baarle-Nassau veroorzaakte, is gisteren door de rechtbank in Breda vrijgesproken. Bij het ongeval reed hij een 43-jarige voetganger uit Meerle aan, die daarop overleed.
 • Nieuwe rondweg Baarle-Nassau en Baarle-Hertog wellicht wee..
  BAARLE - Mogelijk wordt de aanleg van de nieuwe rondweg rond Baarle-Nassau en Baarle-Hertog opnieuw jaren uitgesteld. Dit vanwege procedurele fouten in de voorbereiding aan Belgische kant.
 • Ballonvaarder Ad Haarhuis doet recordpoging energiezuinig ..
  EINDHOVEN - Ad Haarhuis uit Breda is de pionier van de ballonvaart in Nederland. Dinsdagmiddag 17 maart wil hij het record 'zo zuinig mogelijk ballonvaren' op zijn naam zetten. Omroep Brabant doet dinsdag live verslag van de recordpoging.

 • Privacybeleid