Hotels baarle-nassau


baarle nassau.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Hotels baarle-nassau
Hotel Brasserie Den Engel
Hotel in baarle-nassau met hotel aanbiedingen en last-minutes in baarle-nassau.
http://hotels.holland.nl/hotel_nl.php?hotel_id=11295&loc=Baarle-Nassau

Hotel Baarle Nassau Hotel
Hotel Baarle Nassau Hotel
http://www.kies.com/netwijzer/beiden/hot_beiden_nb_ban.htm

Sporthotel Bruurs
Sporthotel Bruurs
http://www.fontevitale.nl/

Gerelateerd
 • Jeugdgemeenteraad op komst
  Als alles goed gaat, dan heeft de enclavegemeente in het najaar een grensoverschrijdende jeugdgemeenteraad. Het zou meteen een wereldprimeur zijn.
 • Veel vrijgezelle boeren in Geertruidenberg
  ETTEN-LEUR - In Geertruidenberg wonen relatief veel vrijgezelle boeren. Dertig procent van de boeren is daar single. Gemeente Bergen op Zoom en Baarle-Nassau zijn een goede tweede. Daar heeft 25 procent van de boeren geen partner. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.
 • Haagse inbreker bekneld achter het stuur in Baarle-Nassau
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • Barça wint wederom
  Na de overwinning van afgelopen zondag tegen Wernhout werd er wederom een nipte overwinning  geboekt uit bij Gloria UC uit Baarle-Nassau. Daar zag het in de eerste helft niet naar uit. Het spel ging over en weer en Gloria UC kreeg zelfs twee goede kansen in een scrimmage, maar de uitstekende invaller doelman Sharid Jacobs voorkwam een zeker lijkend doelpunt. In de tweede helft was Barça duidelijk de sterkere ploeg tegen een Gloria UC, dat met zeven invallers moest aantreden. Het was tien minuten voor tijd dat Serginho Resort eindelijk na een prachtige rush  de 1-0 kon scoren. Er braken ?
 • Ongeluk op Molenbaan in Baarle-Nassau niet bestraft
  BREDA - De 45-jarige G.J. uit Ulicoten die op 21 juni vorig jaar een ongeval op de Molenbaan bij Baarle-Nassau veroorzaakte, is gisteren door de rechtbank in Breda vrijgesproken. Bij het ongeval reed hij een 43-jarige voetganger uit Meerle aan, die daarop overleed.

 • Privacybeleid