Verenigingen en Clubs


baarle nassau.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Verenigingen en Clubs
HeemkundeKring A. Van Solms
HeemkundeKring A. Van Solms
http://www.amaliavansolms.org/

HondenVereniging Baarle
HondenVereniging Baarle
http://www.hvbaarle.cjb.net/l

MotorcrossClub B. N. H.
MotorcrossClub B. N. H.
http://www.mcc-baarle-nassau.nl/

Gerelateerd
 • West-Brabant werkt samen aan meer natuur op boerenbedrijven
  WOENSDRECHT ? Samenwerking heeft de toekomst. Dat geldt voor veel sectoren, maar zeker ook voor de agrarische sector. In Nederland zullen ongeveer 40 Collectieven Agrarisch Natuurbeheer opgericht worden en ook in West-Brabant bestaat sinds kort zo?n Collectief. Met ingang van 1 januari 2016 gaat een nieuwe periode voor het agrarisch natuur- en landschapsbeheer (ANLB) in Nederland van start. Met ANLB geven boeren en overige agrarische grondgebruikers vorm aan de natuurlijke leefomgeving in onze regio. Dat doen ze met behulp van stimuleringsbijdragen vanuit Europa en de provincie. Wanneer deze nieuwe ANBL-periode van start gaat, zal ook de manier waarop boeren en ?
 • Minicamping De Wielewaal in Baarle-Nassau beste van Brabant
  BAARLE-NASSAU - Dankzij lovende beoordelingen van de campinggasten is De Wielewaal onlangs een Zoover Award toegekend: de beste camping in Noord-Brabant, landelijk staat De Wielewaal in de top-tien.
 • Politie sneller aanwezig bij levensbedreigende situaties
  Agenten waren vorig jaar sneller dan ooit ter plaatse bij zogeheten PRIO1-meldingen. Dat zijn situaties die mogelijk levensbedreigend zijn.
 • Televisie bij miljoenen op zwart door Ton Schröer uit Baar..
  BAARLE-NASSAU - Nederland 1 ging dinsdagavond voor het eerst tijdens het reclameblok op zwart. Niet vanwege een storing, maar vanwege een ludieke actie van Ton Schröer uit Baarle-Nassau. Hij was de hoogste bieder tijdens de veiling van Serious Request van 3FM vorig jaar.
 • Dosko maakt nog kans op promotie
  KVV Dosko blijft zijn kansen gaaf houden om te stijgen naar derde provinciale. In de eerste ronde van de eindronde werd Mortsel uitgeschakeld.

 • Privacybeleid