Restaurants en Cafe`s


baarle nassau.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Restaurants en Cafe`s
Den Engel Schaluinen
Den Engel Schaluinen
http://www.engel-schaluinen.nl/

Feestzaal De Lindeboom
Feestzaal De Lindeboom
http://www.delindeboom.net/

Feestzaal Den Bonten Os
Feestzaal Den Bonten Os
http://www.denbontenos.be/

SportHotel Bruurs
SportHotel Bruurs
http://www.sporthotelbruurs.nl/

Gerelateerd
 • Wil je een lintje? Verhuis naar Baarle-Nassau!
  EINDHOVEN - Hoop jij ook zo vurig dat ooit de burgemeester bij jou voor de deur staat en je vertelt dat het 'Zijne koninklijke hoogheid heeft behaagd...'? Goed nieuws, je zit prima in Brabant. De laatste acht jaar kregen Brabanders het vaakst een lintje.
 • Verwarring door dubbele huisnummers in Baarle-Nassau en Ba..
  BAARLE-NASSAU - Twee keer hetzelfde huisnummer in een en dezelfde straat. Dat is een situatie die op sommige plaatsen in Baarle-Hertog en Baarle-Nassau voorkomt. Om onderscheid te maken tussen de Nederlandse en de Belgische huizen is op de nummerbordjes een vlaggetje met de nationale driekleur aangegeven.
 • Weekend met gemengde gevoelens voor Barça
  Het was een weekend met gemengde gevoelens voor Barça. het zaterdagelftal verloor verdiend bij NOAD?32 in Wijk en Aalburg, maar het zondag elftal wist eindelijk weer eens te winnen tegen vv. Wernhout. Men was benieuwd op het zonovergoten sportpark de Wisselaar hoe de trainerswissel zou uitpakken. Op de bank zat nu Sulleyman Bittich en op het veld stonden wederom de van blessuren en schorsingen teruggekeerde spelers. Barça begon goed en kreeg via Kasturan de beste kansen, maar deze konden niet verzilverd worden. Er werd geod gecombineerd en de wil om te winnen was er zeker, maar het laaggeplaatste Wernhout gaf ?
 • Coördinator Equalit
  Bouw jij mee aan ons Shared Service Center ICT? Equalit is in 2007 als Shared Service Center ICT door de gemeente Oosterhout opgericht. Bij Equalit werken ongeveer 55 mensen. De gemeenten …
 • Brabantse accountants gaan verder in één bedrijf
  Nieuwe combinatie heeft drie kantoren en 85 medewerkers.

 • Privacybeleid